Tervetuloa!

Virtuaalitalli Hiprakka on nähnyt ensimmäiset auringon säteensä tammikuussa 2009 ja siitä saakka olemmekin porskuttaneet visusti virtuaalimaailman vesissä mukana. Toimintamuotomme ja pääpainotuksemme on vaihdellut kausittain, mutta alusta alkaen meidän tallistamme on löytynyt iki-ihania suomenjuntteja.

Vuonna 2012 Hiprakassa keskityttiin estepainotteisiin suomenhevosiin, niitä kun ei virtuaalimaailmassa tuntunut aivan mahdottomasti olevan. Koulupainotteiset suomenhevoset muuttivat Arvolaaksoon, joka on saman omistajan paikka myöskin. Vielä hieman myöhemmin talliin alkoi löytyä myös muutamia ratsuponeja, estepainotteisia nämäkin. Nykyään Hiprakka onkin eräänlainen sekametelisoppa, enkä tarkalleen tiedä, mitä täällä tulee tapahtumaan. Esteheppoja tallista tulee löytymään kuitenkin.

Alkuun Hiprakassa oli paljon erilaista toimintaa: hoitajat, yksityisten majoittaminen, kasvattaminen, kisojen järjestely, valmennukset... Nykyisin kuitenkin olemme päättäneet pitää toiminnan simppelinä ja keskitymmekin hevosiemme kisaamiseen sekä sukujen luontiin ja jo olemassa olevien linjojen jatkamiseen. Talliltamme onkin mahdollista saada tilausvarsoja ja tuleepa täältä satunnaisesti ihan valmiitakin (kisaamattomia tai kisattuja) tapauksia myyntiin saakka. Mikäli estepainotteinen varsa kiinnostaa, käyhän kurkkaamassa Kasvatus-linkin taakse tai ota mailitse yhteyttä, niin katsellaan sinulle sopiva otus.

Hiprakka sijaitsee virtuaalisessa Suomessa. Tarkempaa paikkaa ei ole määritelty, aivan kuten tallin kokoakaan ei ole sen tarkemmin määritelty. Tilat ovat isot ja kaikki haluamani hepat tänne mahtuvat. Kulkuyhteydet ovat tallille varsin heikot, mikäli ei omista autoa, jolla pääsee kulkemaan. Tilojen ympärillä on paljon pelota sekä metsää, lähimmät naapurit pienine heppatalleineen on muutaman kilometrin päässä tontin rajalta. Vaikka talli on syrjässä ja ehkä hieman epämääräinen venyvine seinineen, löytyy tallistamme kaikki tarvittava, jotta hevoset voi hoitaa huolella ja kisakunnon ylläpito onnistuu.

Käyhän selaamaan talliani ja kerrothan mielipiteesi ja mahdollsiet parannusehdotukset vieraskirjassamme, kiitos.

Ystävällisin terveisin: Nenna (VRL-02377), nennukka89@gmail.com

Olet kävijä Hiprakassa 26.06.2010 jälkeen.

Tahdotko tallisi listalle? Ilmoita viekussa/mailitse!
Fiktio
Huvitus
Moondance
Taikakuun Kartano
VRL
VSR
ERJ
ERJ-laatuarvostelu

Kuulumisia Hiprakasta (ja muilta talleiltani)

koristekuvan © ransu.kuvat.fi